![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| Edebiyat | |
Konu: Hasretim |
|
| Yazar | Mesaj |
|
poyrazgulu
Moderatör
|
![]() Konu: HasretimGönderim Zamanı: 29-Nisan-2010 Saat 13:53 |
|
İçimde yaşanmamış ne var ki, Ne ararım ben neye hasretim, Sabahına ermemiş gece mi var ki, Zifiri de ne ararım neye hasretim. Ayrık yolda çarpık çurpuk giden de, Darmadağın,ner de kendin bilen de, Meltem kaçar deli poyraz esen de, Durgun sakin esmeyenim,yele hasretim. Dolu dizgin koştururum yarına, An an yaşasam da düne hasretim, Ne karmaşa alem,karmaşık insan, Dikeninden ayrıştırdım,güle hasretim. Dikeninden ayrılınca güller solarmış, Tek tek dökülürde,allar sararmış, Dalından kopanda neye yararmış, Gülü incitmeyen cana hasretim. Süt-liman sanmayın fırtınayım ben, Yalan dünya yarışında yırtınayım ben, Kime ne?dağlara anlatayım ben, Anlatmaya bulmadığım öze hasretim, Yaş kalmamış, kuruttuğum göze hasretim....... Sözsüz sazda incitilmiş tele hasretim...... poyrazgulu ![]() Düzenleyen poyrazgulu - 29-Nisan-2010 Saat 13:56 |
|
|
Kötü günler iyi insanları tanımak içindir_
İyi günler geldiğinde kötü günleri sakın unutma_ Var'ın paraziti çoktur_ Yok'un parati de yoktur_ |
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|