![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| Edebiyat | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
poyrazgulu
Moderatör
|
![]() Konu: Bir ben miyim?Gönderim Zamanı: 01-Mayıs-2010 Saat 13:10 |
|
"Hükmedipte gönlüme alıp taşlara vursam, Bir deli rüzgar ile dağ başına savrulsam, Yad ellerde gezinsem,yanıp yanıp kavrulsam, Kerem’e Aslı olup tutuşan bir ben miyim? Kim vurmuş böğrüneki kayalar sele döner? Akar tüm coşkusuyla sanki derya ya döner, Vuslata hasret gönül,bir su için mi söner, Ferhat’a Şirin olup,suya yar bir ben miyim? Gönül hoş hülyalarda,gezinir semalarda, Şaş olmuş ay ondördü sandığı Leyla’lar da, Kum taneli diyarda,eller yakarmalar da, Mecnun’a Leyla olup sürünen bir ben miyim? Had ne,hudud nedir bunca bilemedin mi? Yıllar yılı tekerrür ,ibret göremedin mi? Külün,közün kalmamış,isin silemedin mi? Boş hayale dalıpta hoş olan bir ben miyim?" poyrazgulu (şiir altında alıntı yazmayan bütün şiirler şahsıma aittir) ![]() |
|
|
Kötü günler iyi insanları tanımak içindir_
İyi günler geldiğinde kötü günleri sakın unutma_ Var'ın paraziti çoktur_ Yok'un parati de yoktur_ |
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|